Yoga & RUNNING

Ben jij er klaar voor om de hardloop levensstijl aan te gaan en ben je geïnteresseerd geraakt in Personal running? 

 

Wat

Yoga en Running is een combinatie training van yoga en hardlopen. De perfecte combinatie van ontspanning en inspanning. De training wordt aangeboden in cursus vorm van 12 weken. 

  1. Level 1: hier kan je aan deelnemen zonder enige ervaring binnen het hardlopen of de yoga. De basis yoga houdingen komen aan bod en met de juiste technische oefeningen en loopscholing zal er toegewerkt worden naar 30-45minuten ontspannen hardlopen. (0-5KM)

  2. Level 2: wanneer je al aan yoga doet zal dit de cursus zijn waarin de yoga houdingen een stapje verder gaan en met de juiste technische oefeningen en loopscholing zal er toegewerkt worden naar 30-45minuten ontspannen hardlopen (0-5KM)

  3. Level 3: in deze cursus zal de focus op kracht liggen. De yoga houdingen zijn gericht op kracht: Power yoga, ook voor het hardlopen wordt er getraind op kracht en snelheid voor de duur van 30-45 minuten. (5-10KM)

 

Wie

Yoga en Running zal voor iedereen zijn die wil werken aan een fitter lichaam en geest. 

Leeftijd……

Mannen en vrouwen,

Of bedrijven.

Level 1 voor beginners, level 2 voor licht ervaren, level 3 voor gevorderden. 

 

Waar

De uitgangslocatie zal het Schothorsterpark/bos zijn. (Kantine hardloopbaan, boogschietvereniging schothorst) Eventuele uitstapjes richting Den Treek of bos Birkhoven.  

 

Waarom

Waarom yoga en Running? In het hedendaagse leven wordt er te weinig bewogen, kantoorwerk, en de technologische ontwikkelingen van de telefoon en televisie zorgen ervoor dat het lichaam stijver wordt en dat onze houdingen steeds slechter worden. Yoga zal ervoor zorgen dat je lichaam weer soepel en krachtiger wordt, je leert je hele lichaam te gebruiken. Met de hardlooptraining zal je je sterker wordende lichaam kunnen testen en zal je op deze manier ook aan je conditie kunnen werken.

Neem contact met mij op via het contactformulier

Bezoek je de site op je mobiel? 

Neem contact met mij op via het onderstaande bel- of mailicoon.