top of page

Personal Running

Ben jij er klaar voor om de hardloop levensstijl aan te gaan en ben je geïnteresseerd geraakt in Personal running? 

Voor wie

 

Personal running is een traject voor iedere loper, beginnend of ervaren. Het gaat bij personal running om de "long run". Het stellen van doelen is een belangrijk onderdeel van personal running, de weg daarnaar toe is nog veel belangrijker. Het gestelde doel is namelijk geen eindstation in het programma, het is slechts het begin. Met Personal running wil ik jou helpen met het starten, groeien en onderhouden van jouw hardloop levensstijl. 

Kennismaking

Tijdens de eerste ontmoeting in de Powerment personal training studio, zullen we het hebben over Personal running, wat houdt het in en wat kan je verwachten. De eerste ontmoeting is vooral ook een kennismaking met elkaar. We leren elkaar alvast kennen, zodat we samen realistische doelen kunnen stellen die passen binnen jouw levensstijl. Als dit goed voelt ga ik vervolgens aan het werk om een persoonlijk plan te ontwikkelen dat gebaseerd is op jouw situatie. Rekening houdend met jouw privéleven, werksituatie en belastingniveau.

Kracht-, mobiliteit- en techniektraining

Hardlopen is het uitgangspunt bij Personal running, maar tijdens het traject zal je niet alleen maar bezig zijn met hardlopen. Om goed en verantwoord te kunnen hardlopen is het erg belangrijk om ook te richten op kracht, mobiliteit en techniek. Het toevoegen van deze trainingen zal bijdragen aan de blessurepreventie. Daarom zal er minimaal een keer per week een kracht- of mobiliteittraining op het programma staan. Voor elke hardlooptraining focussen we op de techniek door middel van dynamische loopscholing. 

Trainingslocatie

Bij Personal running zijn de trainingen 1 op 1. Mijn volledige focus ligt bij jou tijdens de training. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van jou als hardloper. De kracht- en mobiliteittrainingen zullen plaatsvinden in de Powerment studio. De locatie voor de looptraining zal variëren. Zo kunnen we kiezen voor een heerlijk rondje door het bos, een rondje door de polder, of gewoon vanuit jouw voordeur. 

Trajectduur

Personal running ga je aan voor minimaal 6 maanden. Zoals ik al zei gaat het bij Personal running om de "long run". Het traject zal in het teken staan van een gezonde levensstijl met hardlopen als uitgangspunt. Ik geloof niet in shortcuts op dit gebied. Het is een investering in tijd, maar vooral een investering in jezelf! Er zullen evaluatiemomenten plaatsvinden, om te beoordelen of het programma nog aansluit bij de wensen en of het aangepast moet worden. Zo blijft het programma uitdagend en interessant. 

Neem contact met mij op via het contactformulier

Bezoek je de site op je mobiel? 

Neem contact met mij op via het onderstaande bel- of mailicoon. 

bottom of page