top of page

mijn verhaal

Met passie en ervaring mensen inspireren en motiveren

 

Sporten is altijd al een zeer belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Als klein jongetje begonnen met voetbal. Trainen met teamgenoten en toeleven naar de wedstrijd op zaterdagochtend. Opgevoed in een sportieve familie waarbij mijn vader wielrent. De passie voor het wielrennen sloeg dan ook snel over, hier heb ik de basis gelegd voor het duursporten.
 

December 2001 kreeg ik diabetes. Al snel merkte ik dat het duursporten erg goed helpt bij het regelen van mijn diabetes, maar ook dat het niet altijd even makkelijk was. Mijn droom werd werkelijkheid toen ik een profcontract kreeg bij Team Type 1, een wielerploeg in Amerika. Bij Team Type 1 heb ik geleerd hoe het is om jouw passie als topsporter te kunnen delen met andere sporters om hen zo te inspireren en te motiveren. 

In 2017 heb ik samen met mijn tweelingbroer de 033 Running Crew opgericht. Hier brengen wij laagdrempelig hardlopers in Amersfoort samen door gezamenlijk met de crew te trainen en toe te werken naar wedstrijden. Hier legde ik de basis om mijn eigen trainingsprogramma te maken en te starten met Olaf Kerkhof Running Expert & Coach.

Gedreven, toegankelijk en betrokken

Er zijn veel verschillende benaderingen en opvattingen betreft het hardlopen. Er bestaat niet maar één weg naar succes. Dat maakt de zo toegankelijke sport toch best ingewikkeld. Ook voor mij als coach is het telkens weer zoeken, leren en aanpassen. Want elke loper behoeft een persoonlijke benadering.

Ik ben zeer gedreven in het vinden en finetunen van het persoonlijke trainingsprogramma. Als coach stel ik mij toegankelijk op, want de feedback en terugkoppeling van de loper is erg belangrijk in het proces.

Van beginner tot marathoner

Wil je beginnen met hardlopen of ben je net begonnen? Ik kan je op weg helpen met het opstarten en het verder ontwikkelen van je nieuwe levensstijl. Loop je al een tijd hard en wil je jezelf testen in een wedstrijd? Met een gericht wedstrijdschema werken wij daar samen naar toe. Of ben je al een ervaren (marathon)hardloper en wil je graag jezelf verbeteren en gaan voor een PR?

Door de betrokkenheid die ik toon en de ervaring die ik heb zullen we samen komen tot een passend programma, waarbij er met plezier en passie gewerkt wordt aan de gestelde doelen. 

mijn verhaal
bottom of page