top of page

motivational speaker

 

Ervaringen delen

Als diabeet heb ik gemerkt hoe fijn het is om ervaringen met mede diabeten te kunnen delen. Het is altijd zeer inspirerend om te horen hoe mensen er het beste van proberen te maken, ook al staan ze vaak voor hindernissen. Deze hindernissen zijn voor elke diabeet herkenbaar en iedereen heeft zo zijn eigen methodes om deze hindernissen te overwinnen. Dit geldt al voor het dagelijks leven. Kom je een diabeet tegen die ook nog eens de hardloopsport beoefend, dan zijn er nog meer raakvlakken. Er vormt een gevoel van wederzijds respect, want je weet wat diegene doormaakt. Al snel komen de vragen, hoe ga jij hier mee om of hoe pak jij dat aan? 

Ervaringsdeskundige in sport en diabetes

Praten over sport doe ik graag en met passie. Ik vind het mooi om te motiveren en inspireren, helemaal wanneer ik ook nog eens mensen met diabetes weet te bereiken. Als ervaringsdeskundige in zowel de sport als diabetes wil ik mijn verhaal delen zodat ik kan laten zien dat het hartstikke goed mogelijk is om sport met diabetes te combineren. 

Dankbaar

Jong of oud, een inspiratiebron kan net het laatste zetje geven tot het starten of doorzetten van hun sportieve doel. Zo heb ik als beroepswielrenner in Amerika voor groepen van 200 kinderen mijn verhaal kunnen doen, ontzettend dankbaar om de kinderen vol goede moed het verhaal aan te zien horen. Ook heb ik voor een groep artsen gesproken, erg gaaf dat naderhand ook zij met hele mooie en goede vragen kwamen. 

"Positiviteit is key."

"Accepteer tegenslagen en leer daarvan."

"Diabetes is als een potje schaken, denk een stapje vooruit."

"Denk niet in problemen maar in oplossingen"

"Sporten helpt bij het managen van je diabetes."


"Bereid je goed voor, dit helpt problemen te voorkomen."

Dit zijn enkele voorbeelden van onderwerpen waarover ik zal spreken. Werk je samen met of voor mensen met diabetes? Heb je als instantie, instelling of foundation veel met diabeten te maken? Organiseer je een event voor mensen met diabetes? Ik stel mijzelf beschikbaar om te spreken op jullie event. 
 

Ga je binnenkort een event organiseren en ben je nog opzoek naar een enthousiaste gastspreker? 

Neem contact met mij op via het contactformulier

Bezoek je de site op je mobiel? 

Neem contact met mij op via het onderstaande bel- of mailicoon. 

bottom of page