top of page

Business running

 

Fitte medewerkers dragen bij aan een gezond bedrijfsresultaat

 

Een fit en vitaal bedrijf, wie wil dat nou niet? Business running zal hier aan kunnen bijdragen. Met Business running zal ik mij inzetten om door middel van de hardloopsport de werknemers van jouw bedrijf vitaal te krijgen. Steeds meer bedrijven zien het nut van een vitaliteitsprogramma. Fitte medewerkers kunnen bijdragen aan een gezond bedrijfsresultaat. Wat kunnen voordelen zijn van Business running voor de werknemers?

Sporten is een uitlaatklep waarbij er doormiddel van inspanning, ontspanning ontstaat

Door op een gezonde en verantwoorde manier bezig te zijn met sport zal Business running na een werkdag of werkweek voor ontspanning zorgen. Het hoofd kan heerlijk leeg worden gelopen zodat er met frisse energie aan de nieuwe werkdag begonnen kan worden.  

Regelmatig sporten zorgt ervoor dat de fysieke, maar ook de mentale conditie zal toenemen

Wanneer er voor een langere periode deelgenomen wordt aan Business running zal niet alleen de fysieke conditie van werknemers toenemen, ook de mentale conditie zal toenemen. Business running zal uitdagend zijn, en steeds weer zal ik ervoor zorgen dat de trainingen de medewerkers blijven uitdagen. Door steeds weer de uitdagingen aan te gaan en te overwinnen wordt er een mentale hardheid gecreëerd. 

Sporten met een groepje zorgt voor een "wij" gevoel, zie het als een vorm van teambuilding

Het gesprek bij het koffieapparaat zal over sport gaan. Ik zal mijn best doen om mijn passie voor de sport over te brengen op de werknemers. Ook kunnen we gericht naar evenementen of wedstrijden toe trainen. Zie je het al voor je? Tijdens die mooie wedstrijd een groep werknemers tot het uiterste te zien gaan. Het is een perfecte vorm van teambuilding. Bedruk hardloopshirts met je bedrijfslogo, dat zal je bedrijf er direct mooi op staan! 

Opties en vormgeving

Er zijn meerdere opties van Business running. Ik bied een trainingsplan voor een periode van 6 maanden, of de mogelijkheid om een gericht wedstrijdplan aan te gaan. De duur van dat plan zal afhankelijk zijn van de te lopen wedstrijdafstand. Hierbij kan je denken aan 10 weken voor de 5 en 10km, 12 weken voor een halve marathon en 16 weken voor de marathon. 

Tijdens Business running zal ik de werknemers van een trainings- of wedstrijdschema voorzien en zal er één keer per week een gezamenlijke training op het programma staan. Naarmate de beschikbaarheid en de tijd van de medewerker zullen er nog twee of drie trainingen zelf afgewerkt worden, waarbij ik de ontwikkelingen via Strava volg. Ook ben ik beschikbaar voor vragen en feedback over trainingen en andere hardloop georiënteerde zaken. 

 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je ontdekken wat Business running kan betekenen voor jouw medewerkers en bedrijf? 

Neem contact met mij op via het contactformulier

Bezoek je de site op je mobiel? 

Neem contact met mij op via het onderstaande bel- of mailicoon. 

bottom of page